SSL aanvragen via my.mihos.net en configureren in DirectAdmin (SNI)

Belangrijk: SNI moet ingeschakeld zijn in DirectAdmin. Instructies staan hier:
https://faq.mihos.net/faq/index.php?solution_id=1083

1. Login op my.mihos.net

2. Ga naar SSL en dan Nieuw SSL Certificaat

3. Bestel het gewenste SSL certificaat

4. Log daarna in op DirectAdmin

5. Ga naar User level > Advanced features > SSL Certificates

6. Zet het vinkje bij Create A Certificate Request (zoals in afbeelding hieronder) en vul alle gevraagde data in. Geef bij Common Name je domeinnaam op incl. www. Als je een wildcard certificaat wilt aanvragen, vul dan in: *.mijndomeinnaam.nl. Klik daarna op Save.

7. Na het klikken op Save zal je onderstaand scherm zien. Dit is je CSR code, waar de my.mihos.net omgeving om vraagt na het bestellen van je certificaat. Kopieer en plak dit CSR deel naar my.mihos.net en rond je SSL bestelling/configuratie af.

8. Als je op my.mihos.net je SSL aanvraag hebt afgerond, ontvang je het certificaat binnen een uur per email (ook te downloaden vanaf my.mihos.net). Kopieer en plak dit certificaat in onderstaand scherm NA -----END RSA PRIVATE KEY----- zoals in onderstaand voorbeeld. Zet het bolletje bij "Paste a pre-generated certificate and key". Klik op Save.

9. Je hebt nu het SSL certificaat succesvol geinstalleerd. Schakel SSL in voor dit domein in DirectAdmin en herstart vervolgens Apache.