Een .be domeinnaam verhuizen

Om een .be domeinnaam te verhuizen is een transfercode nodig. U kunt deze code opvragen bij de huidige provider of via dns.be.

Via dns.be werkt dit als volgt. Ga naar http://dns.be en geef uw domeinnaam in de domeinchecker op. Kies voor whois. Onderaan de pagina kunt u kiezen voor Aanvragen Transfercode. Klik daar op JA en vervolgens wordt aangegeven naar welk emailadres de code wordt verzonden.

Een transfercode heeft altijd de volgende format: 123-222-345-345-122 (voorbeeld).

Het verhuizen van een .be domeinnaam is realtime.