Ik ontvang 'IMMEDIATE VERIFICATION required for ..' email berichten. Wat is dit?

ICANN, de organisatie die toezicht houdt op .com/.net/.org/.info/.biz domeinen, voert sinds 1 januari 2014 een controle uit voor elke nieuwe domein registratie. Sinds deze datum controleert de ICANN of het emailadres dat opgegeven is tijdens de registratie wel klopt.

Wanneer u een nieuwe .com/.net/.org/.info/.biz domeinnaam vast laat leggen zult u daarom een dergelijk bericht ontvangen. In de mail staat een link 'Click here to verify your email address'. Klik hier op. De registratie is dan voltooid.

Wanneer u de berichten negeert en daarmee niet op de link klikt om uw emailadres te bevestigen, zal het domein na enige tijd onbereikbaar worden en loopt u het risisco de domeinnaam kwijt te raken.

U kunt dit bericht ook ontvangen als de WHOIS gegevens door ons zijn gewijzigd op uw verzoek, of als u dit zelf heeft gedaan op my.mihos.net.