Domein koppelen aan Wix

Heb je een domeinnaam bij ons geregistreerd, en wil je deze koppelen aan Wix? Volg dan onderstaande stappen.

1. Login op je wix.com account.

2. Het Wix Dashboard verschijnt. Klik op Domein koppelen.

3. Kies voor Je eigen domein koppelen.

4. Geef nu bij pijl 1 de domeinnaam op die je wilt gaan koppelen (pijl 1). Klik daarna achter Methode van koppelen op DNS (pijl 2). Kies voor doorverwijzen (pijl 3).

5. Klik op Bevestigen.

6. Je krijgt nu 2 DNS records te zien. Een CNAME en A-record. Neem deze over in de DNS manager bij ons. Je hebt daarna je domeinnaam succesvol gekoppeld met het Wix account.