Ik wil mijn data versleuteld in de cloud hebben, hoe doe ik dat?

Data uitwisseling tussen jouw computer of mobiel apparaat en de MihosDrive vindt altijd versleuteld plaats dmv een TLS verbinding. Daarnaast staat je data veilig opgeslagen in ons eigen datacenter in Nederland, en valt daarom niet onder de Amerikaanse privacy regelgeving maar de Nederlandse. Voor maximale privacy en beveiliging kan je er voor kiezen de data zelf te versleutelen voordat je ze op de MihosDrive plaatst.

Dat kan via verschillende software programma's, die het versleutelen van je data automatisch uitvoeren wanneer je bestanden naar je MihosDrive kopieert in Windows of MacOS, waaronder:

https://www.boxcryptor.com (gratis, Windows en Mac)
https://www.viivo.com (gratis, WIndows en Mac)