Wat zijn de mailserver instellingen? (resellers, vps & dedicated)

Onderstaande gegevens zijn zowel voor zowel POP als IMAP.

Let op: mail.mdns.nl kent een limiet van 1000 berichten per uur. Er is een CC/BCC limiet van 50 per bericht.
Wil je meer berichten sturen? Neem dan contact op met support voor de alternatieven die wij bieden.

Inkomende mailserver (POP of IMAP)

Servernaam: mail.mdns.nl
SSL: Ja: Automatisch
Poort: 993 (IMAP) of 995 (POP)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw Mihosnet emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Uitgaande mailserver (SMTP)

Servernaam: mail.mdns.nl
SSL: Ja: Automatisch
Poort: 587 of 465 (probeer 465 wanneer 587 niet werkt)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw Mihosnet emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Inloggen lukt niet!

Waarschijnlijk geeft u een verkeerde gebruikersnaam en of wachtwoord op. Controleer via webmail (https://webmail.mihos.net) eerst of u wel kunt inloggen.

Kunt u via webmail niet inloggen? Dan gebruikt u verkeerde login gegevens. Stel uw mailbox wachtwoord opnieuw in via het Mihosnet Controlpanel.

Gemiddelde beoordeling: 4 (8 Stemmen)