Wachtwoord wijzigen van een mailbox

In deze handleiding leggen we uit hoe je het wachtwoord van een mailbox opnieuw kunt inloggen. Het opnieuw instellen van een mailbox wachtwoord moet gedaan worden via ons controlpanel.

Zo wijzig je het wachtwoord van een mailbox

1. Login op het controlpanel. Klik hier om de login pagina te openen.
2. Klik op Mail of Email Addresses. Beide knoppen komen op dezelfde pagina uit.
3. Er wordt nu een overzicht van mailboxen getoond die reeds aangemaakt zijn zoals in onderstaand screenshot. Klik op een bestaande mailbox om daarvan het wachtwoord te wijzigen. Staan er geen mailboxen? Volg dan de handleiding: Hoe maak ik een emailadres aan?

4. Geef het nieuwe wachtwoord 2x op. Bij Password en bij Confirm password. Klik daarna op OK.

5. Controleer nu of je kan inloggen op webmail: https://webmail.mihos.net

Wat is nu mijn gebruikersnaam?

De gebruikersnaam is het emailadres. Dus als je van mailbox info@mijndomeinnaam.nl het wachtwoord hebt gewijzigd naar ABC123!, dan is de gebruikersnaam info@mijndomeinnaam.nl en het wachtwoord ABC123!

Gemiddelde beoordeling: 4 (2 Stemmen)