Hoeveel opslag gebruik ik?

Om te achterhalen hoeveel opslag u gebruikt, en waar het verbruik exact in zit, volg onderstaande stappen.

Totaal overzicht van verbruik

1. Login op het Mihos.net controlpanel door naar mihosnet.nl te gaan en dan rechtsboven op klanten login te klikken.
2. Klik links in het menu op Statistics. Onderstaand scherm verschijnt. Hier is het verbruik opgesplitst per deel (website, mail, databases, logs, backups).

Ik zie een hoog verbruik voor Mail. Hoe weet ik welke mailbox dit veroorzaakt?

1. Klik links in het menu op Mail.
2. Selecteer alle mailadressen en klik op Refresh Usage Stats. Het verbruik wordt berekend en onder Usage komt het verbruik van elke mailbox te staan.

Ik zie dat mijn website veel opslag verbruikt. Welke mappen bevatten veel opslag?

Klik links in het menu op Files, selecteer de gewenste mappen waarvan het verbruik berekend moet worden en klik daarna op More > Calculate Size. Het controlpanel zal dan per geselecteerde map aangeven hoeveel er gebruikt wordt.