InnoDB database restoren

Volg onderstaande stappen om een InnoDB database te restoren.

1. Login op de Server Backup Manager door via my.mihos.net naar Server Backup te gaan en op de gebruikersnaam van de betreffende server te klikken.

2. Klik links in het menu op Protected Machines.

3. Klik rechts onder Actions op het tandwieltje. Kies uit het menu dat verschijnt: Open Recovery Points

4. Kies een recovery point uit. Klik op het tandwieltje en kies voor: Browse Databases.

5. Selecteer de database die je wilt restoren. Klik dan op de knop: Restore Selected.

6. De wizard "Restore Databases" opent.

7. Bij Introduction: klik op Next

8. Bij Host: klik op Next

9. Bij Authentication: klik op Next

10. Bij Temporary Instance, scroll naar beneden. Onder Additional Options geef je bij Option op: innodb_force_recovery en bij Value: 4

11. Klik op Add Another. Je hebt nu een rij met innodb_force_recovery 3 en daaronder een lege rij. Dat is goed; die extra lege rij is verplicht. Klik op Next.

12. Bij Alternate DB Names: geef een naam op, bijvoorbeeld db_restore, om de backup in deze nieuwe database te restoren.

13. Klik op Restore.