Een bestand of map restoren

Volg onderstaande stappen om een bestand of map uit een backup te restoren.

1. Login op de Server Backup Manager door via my.mihos.net naar Server Backup te gaan en op de gebruikersnaam van de betreffende server te klikken.

2. Klik links in het menu op Protected Machines.

3. Klik rechts onder Actions op het tandwieltje. Kies uit het menu dat verschijnt: Open Recovery Points

4. Kies een recovery point uit. Klik op het tandwieltje en kies voor: Browse.

5. Je ziet nu een overzicht van alle bestanden die op de hardeschijf stonden op moment van de backup. Als je bijvoorbeeld /home/admin wilt herstellen, dan dubbel klik je op home en zet je daarna het vinkje voor admin. Klik daarna op de Restore Selected knop.

6. Een popup "Restore Files" opent. Zet het vinkje bij Overwrite Existing Files als je de geselecteerde bestanden wilt restoren en overschrijven. Laat het vinkje uit als je alleen de missende bestanden wilt restoren uit de backup.

8. Klik op Restore. Het restore proces start nu en je kan de voortgang in de browser volgen.

Gemiddelde beoordeling: 3.5 (2 Stemmen)