Server Backup Agent installeren onder Windows

Volg onderstaande stappen om de Backup Agent te installeren onder Windows.

1. Download de Backup Software door hier te klikken.

2. Open het installatie programma door er 2x op te klikken: ServerBackup-Windows-Agent-x64.exe

3. De installatie verloopt automatisch. Na installatie wordt er gevraagd om een herstart. Het is belangrijk hier op Yes te klikken.

4. Nadat de Windows server is herstart open je het zojuist geinstalleerde programma: Server Backup Agent Configuration.

5. Ga naar tabblad Authorized Server Backup Managers en klik op Add. Geef bij Filename en Idera Server Backup Manager de servernaam op die support heeft doorgegeven. Dat kan bijvoorbeeld zijn: s10.backupit.nl. Klik op OK.

6. Je kan het programma nu sluiten door op het kruisje rechtsboven te klikken. De Backup Agent is nu correct geconfigureerd.

Gemiddelde beoordeling: 4.5 (2 Stemmen)