Poort 1167 openen in Windows Firewall

De Server Backup Agent communiceert via poort 1167 (TCP) versleuteld met de backup servers van Mihos.net. Om backups te kunnen maken en bestanden te kunnen terugzetten moet daarom poort 1167 open staan in de Windows firewall. Dat doe je als volgt:

1. In Windows, open start en en daarna Administrative Tools.

2. Open: Windows Firewall

3. Een scherm genaamd 'Windows Firewall' opent. Klik linksboven op Inbound Rules en dan rechtsboven op New Rule..

4. New Inbound Rule Wizard scherm opent. Selecteer Port en kies Next.

5. Kies TCP en Specific local ports: 1167. Kies Next.

6. Kies: Allow the connection. Kies Next.

7. Vink aan: Domain, Private, Public en kies Next.

8. Geef bij Name: op: ServerBackup. Kies Finish.