Mailing versturen via webmail (Horde)

Om een mailing via webmail (Horde) te kunnen versturen moet je eerst een adreslijst aanmaken met daarin de emailadressen die de mailing moeten ontvangen.

1. Login op webmail
2. Klik op Adresboek
3. Voeg de gewenste contactpersonen toe
4. Ga na het toevoegen van alle contactpersonen naar Adresboek -> Bladeren
5. Selecteer alle contactpersonen die je wilt toevoegen aan de adreslijst
6. Kies voor maak een nieuwe adreslijst aan en klik daarna op Toevoegen. Zie:

7. Webmail vraagt nu om een naam voor deze nieuwe adreslijst. In dit voorbeeld geven we de naam 'adreslijst1'.

8. Stel nu een nieuw email bericht op. Klik op BCC toevoegen, en begin in dit veld met typen van 'adreslijst1'. Webmail zal 'adreslijst1' tonen, klik er op om alle emailadressen toe te voegen.