Wat zijn de mailserver instellingen?

Onderstaande gegevens zijn zowel voor zowel POP als IMAP.

Let op: via SMTP server mail.mihos.net kunnen maximaal 100 berichten per uur worden verzonden. Er is een limiet van 25 ontvangers per bericht. Het is niet toegestaan mailings te sturen via deze SMTP server.

Inkomende mailserver (POP of IMAP)

Servernaam: mail.mihos.net
SSL: Ja (kies bij voorkeur voor Automatisch)
Poort: 993 (IMAP) of 995 (POP)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw Mihos.net emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Uitgaande mailserver (SMTP)

Servernaam: mail.mihos.net
SSL: Ja (kies wanneer mogelijk voor Automatisch)
Poort: 465 (werkt 465 niet, probeer poort 587 en zet SSL op Automatisch)
Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie: Nee
Verificatie vereist: Ja
Gebruikersnaam: uw Mihos.net emailadres
Wachtwoord: wachtwoord horend bij het emailadres

Inloggen lukt niet!

Waarschijnlijk geeft u een verkeerde gebruikersnaam en of wachtwoord op. Controleer via webmail (https://webmail.mihos.net) eerst of u wel kunt inloggen.

Kunt u via webmail niet inloggen? Dan gebruikt u verkeerde login gegevens. Stel uw mailbox wachtwoord opnieuw in via het Mihosnet Controlpanel.

Belangrijk voor Outlook 2013 & Outlook 2016 gebruikers:

Krijg je geen foutmeldingen, maar verschijnt er ook geen mail in Outlook? Lees dan dit artikel:
https://faq.mihos.net/faq/index.php?solution_id=1054

Gemiddelde beoordeling: 4.13 (15 Stemmen)