Emailaccount toevoegen aan Microsoft Outlook

Volg onderstaande stappen om uw Mihosnet mailaccount toe te voegen aan Microsoft Outlook.

1. Open Microsoft Outlook, klik op Bestand en vervolgens Info. U ziet dan onderstaand scherm. Klik op Account toevoegen.

2. U ziet dan het volgende scherm. Kies voor Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren.

3. Kies voor Internet-e-mail en klik op Volgende.

4. Geef in onderstaand scherm uw emailadres op bij E-mailadres en Gebruikersnaam. Bij inkomende en uitgaande e-mail geeft u mail.mihos.net op. Klik daarna op Meer instellingen.

5. Ga naar tabblad Server voor uitgaande e-mail en pas de instellingen aan zodat ze gelijk zijn aan onderstaand scherm.

6. Klik nu op tabblad Geavanceerd en neem onderstaande instellingen exact over als in onderstaand scherm.

IN GEVAL VAN IMAP:

OF, INDIEN U POP GEBRUIKT IPV IMAP:

Klik op OK. Klaar!

Geen foutmeldingen, maar er verschijnen ook geen berichten in Outlook 2013/2016? Lees dan dit artikel voor de oplossing:

https://faq.mihos.net/faq/index.php?solution_id=1054

Gemiddelde beoordeling: 3.75 (4 Stemmen)