IMAP of POP3 account toevoegen aan iPhone of iPad

U kunt uw Mihosnet emailadres uitlezen via het mail programma op uw iPhone of iPad. Dat kan via Push-mail (klik voor handleiding) of door middel van IMAP/POP3.

1. Open Instellingen op uw iPhone of iPad
2. Kies voor Mail, Contacten, Agenda
3. Kies voor Nieuw Account
4. Kies voor Anders

5. Kies voor Voeg mailaccount toe

6. U ziet dan onderstaand scherm. Geef bij Naam uw naam op, bij E-mail het emailadres dat u wilt gaan ophalen en bij wachtwoord het wachtwoord dat bij dit emailadres hoort. Druk daarna op Volgende.

7. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien. Geef bij Hostnaam mail.mihos.net op. Bij gebruikersnaam het emailadres dat u wilt ophalen (en dus ook in de vorige stap hebt opgegeven) en bij wachtwoord het wachtwoord van het emailadres. Geef bij server voor inkomende post en server uitgaande post exact hetzelfde op.

8. Uw invoer zal er dan zo ongeveer uitzien. Klik op Volgende.

Klaar!

Het werkt niet?

Meestal geeft u dan een verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord op. Controleer of u met uw invoer wel kunt inloggen op Mihosnet Webmail: https://webmail.mihos.net. Lukt het daar ook niet? Stel uw mailbox wachtwoord dan opnieuw in via ons controlpanel.