Emailaccount toevoegen aan Apple Mail

Volg onderstaande stappen om uw Mihosnet mailaccount toe te voegen aan Apple Mail.

1. Open Apple Mail en voeg een nieuw account toe.

2. Kies voor Voeg andere Mail-account toe.

3. Geef bij E-mailadres het emailadres op dat u wilt gaan ophalen met Apple Mail. Het wachtwoord van deze mailbox geeft u op bij Wachtwoord.

4. Geef bij E-mailserver mail.mihos.net op. Bij gebruikersnaam het emailadres dat u wilt gaan ophalen, en bij Wachtwoord het bijhorende wachtwoord (dus hetzelfde als bij stap 3).

5. Geef bij dit scherm hetzelfde op als bij stap 4.

Klaar!

Het werkt niet?

Meestal geeft u dan een verkeerde gebruikersnaam en/of wachtwoord op. Controleer of u met uw invoer wel kunt inloggen op Mihosnet Webmail: https://webmail.mihos.net. Lukt het daar ook niet? Stel uw mailbox wachtwoord dan opnieuw in via ons controlpanel.

Gemiddelde beoordeling: 3.14 (7 Stemmen)