Emailaccount toevoegen aan Gmail

Volg onderstaande instructies om je Mihosnet emailadres uit te lezen via Gmail.

1. Login op Gmail en ga naar Instellingen.
2. Klik op Accounts en import.
3. Klik op Je eigen POP3-mailaccount toevoegen. Onderstaande popup opent. Geef hier je Mihosnet emailadres op dat je wilt gaan uitlezen via Gmail. Klik op Volgende stap.

4. Neem de rode velden exact zo over als in onderstaand screenshot. Wijzig mijn@emailadres.nl uiteraard met uw Mihosnet emailadres en het bijhorende wachtwoord.

Het groen omlijnde veld is optioneel. Vink deze optie aan als je de mail ook nog op andere manieren wilt ophalen, bijvoorbeeld met je mobiele telefoon of Outlook.

Klik op Account toevoegen.

5. Kies voor Ja, ik wil e-mail kunnen verzenden als en klik op Volgende stap.

6. Geef bij Naam je eigen naam op. Deze naam wordt gebruikt als afzender bij het versturen van berichten. Klik op Volgende stap.

7. Neem onderstaande rode velden exact zo over als in onderstaand screenshot. Wijzig mijn@emailadres.nl uiteraard met uw Mihosnet emailadres en het bijhorende wachtwoord.