Emailaccount toevoegen aan Gmail

Volg onderstaande instructies om je Mihos.net emailadres uit te lezen via Gmail.

De functionaliteit voor externe accounts in Gmail is de laatste tijd instabiel. Wij raden het af Gmail of Hotmail te gebruiken voor het uitlezen van POP/IMAP accounts en leveren er, naast deze handleiding, geen support op. Neem contact op met Gmail support wanneer er problemen optreden.

Belangrijk! Test eerst of je kan inloggen op webmail.mihos.net. Als dat lukt, begin dan aan stap 1.

1. Login op Gmail en ga naar Instellingen. Te bereiken via het tandwieltje rechtsboven in de Gmail interface.
2. Klik op Accounts en import.
3. Klik op Een e-mailaccount toevoegen onder het kopje E-mail bekijken uit andere accounts. Je ziet dan onderstaand scherm.

4. Geef hierboven in het groene vak het emailadres op dat je wilt gaan uitlezen via Gmail. Klik op Volgende.

5. Kies de rode optie zoals in bovenstaand screenshot en kies Volgende.

6. Geef hierboven in de groene vakken je emailadres en wachtwoord op. Neem de rode velden en opties exact over zoals in bovenstaand screenshot, en klik op Account toevoegen.

7. Kies de rode optie zoals in bovenstaand screenshot en klik op Volgende.

8. Geef in het groene vak hierboven de naam op die je wilt gebruiken als afzender. Neem de rode opties exact over. Klik op Volgende stap.

9. Geef in de groene vakken je gebruikersnaam (emailadres) en wachtwoord op. Neem de rode velden exact over en klik op Account toevoegen.

10. Gmail stuurt een bevestigingscode naar je emailadres.  Neem deze over in het groene vak en klik op Controleren.

Het account is nu toegevoegd!

Gemiddelde beoordeling: 3.67 (3 Stemmen)