Push-mail instellen onder iOS (beta)

Volg onderstaande stappen om push-mail op je iPhone, iPod of iPad in te stellen. Push-mail is kosteloos beschikbaar voor alle Mihos.net klanten. De dienst is momenteel in beta.

Email toevoegen aan je iPhone? Ons advies is om IMAP te gebruiken, klik hier voor de handleiding.

Stap 1

1. Ga op de iPhone of iPad naar Instellingen.
2. Ga onder Instellingen naar E-mail, contacten, aganda's
3. Druk op Nieuwe account
4. Je ziet dan het bovenstaande scherm. Druk op Exchange.

Stap 2

1. Het scherm bovenstaand opent.
2. Geef bij E-mail het emailadres op dat je wilt ophalen
3. Geef bij Wachtwoord het wachtwoord van dit emailadres op
4. Druk op Volgende

Stap 3

1. Het scherm bovenstaand opent.
2. Geef bij E-mail nogmaals het emailadres op dat je wilt gaan ophalen
3. Geef bij Server op: push.mihos.net
4. Geef bij Domein niets. Laat dit veld leeg.
5. Geef bij Gebruikersnaam nogmaals het emailadres op dat je wilt ophalen
6. Geef bij Wachtwoord nogmaals het wachtwoord van deze mailbox op
7. Druk op Volgende

Stap 4

1. Het scherm bovenstaand opent.
2. Vink uit: Contacten, Agenda, Herinneringen, Notities
3. Druk op Bewaar.
4. Push-mail is ingesteld!

Gemiddelde beoordeling: 5 (5 Stemmen)