Beschikbare API commando's voor Mihos Email Only

Onderstaande API commando's zijn beschikbaar om Email Only accounts aan te maken en te beheren op het Mihos Cloud platform.

CREATE Een nieuw Email Only account aanmaken
LIST Een overzicht opvragen van alle actieve Email Only accounts
DESTROY Een Email Only account verwijderen
SSO Genereer login link voor (whitelabel) controlpanel om emailadressen aan te maken en te beheren

Respons verkrijgen in XML (standaard)
API URL: https://my.mihos.net/api/emailonly/?c=command

Respons verkrijgen in JSON
API URL: https://my.mihos.net/api/emailonly/?c=command&format=json

Authenticatie
Authenticatie gaat door middel van basic authentication en vooraf gedefinieerde IP adressen. Deze IP's zijn in te stellen op my.mihos.net onder API.