Wordpress: caching activeren voor een snelle website

Volg onderstaande stappen om je Wordpress site tot 10x sneller te maken.

1. Ga naar Plugins, klik op Add New en zoek vervolgens naar 'wp super cache'. In onderstaand screenshot zijn deze acties rood omlijnd.

2. Zoek Wp Super Cache op in de zoekresultaten en klik op Install.

3. Ga na installatie van de plugin, terug naar het overzicht van geinstalleerd plugins "Installed Plugins" en klik op Activate.

4. Je hebt de plugin nu geactiveerd. Klik nu op Settings om de plugin te configureren. Caching is nu namelijk nog niet actief.

5. Als je na het klikken op Settings onderstaande foutmelding krijgt. Klik dan op Permalinks Options Page (rood omlijnd). Indien je geen foutmelding krijgt, ga dan door naar stap 8.

6. Selecteer onder Permalinks voor Post name en sla de wijziging op.

7. Ga nu terug naar Plugins, klik op Installed Plugins en probeer nogmaals op Settings te klikken bij WP Super Cache. Nu moet het goed werken.

8. Zet nu het vinkje bij 'Caching ON (recommended)' en daarna op Update Status. Caching is nu succesvol geactiveerd.

Loguit, en surf naar je website. Je zal merken dat je website nu aanzienlijk sneller laadt!

Gemiddelde beoordeling: 5 (4 Stemmen)