Certificaat van domein vervangen met AutoSSL certificaat

Als je een bestaand domein een cPanel AutoSSL certificaat wilt geven, en de huidige wilt verwijderen, voer dan deze stappen uit:

1. Ga naar Manage SSL hosts.

2. Zoek het domein op waarvan je het certificaat wilt vervangen. Klik op Delete.

3. Ga naar Manage Auto SSL.

4. Onder tabblad Providers, controleer of cPanel is aangevinkt. Zo nee, vink het aan en klik op Save.

5. Onder tabblad Manage Users, zoek de user op van de domeinnaam en kies voor Enable AutoSSL. Klik daarna op Check.

6. Binnen een uur zal cPanel het domein met een AutoSSL hebben beveiligd, voor zowel website als mail.