rsync met behoud van owner:group

Voer onderstaand rsync commando uit om bestand file.tar.gz te back-uppen naar de Mihos.net Cloud Storage met behoud van rechten informatie, zoals eigenaar en groep.

rsync -avz --rsync-path="/bin/rsync --fake-super" file.tar.gz USERNAME@CLOUDSTORAGESERVER:/drive

Om bestand file.tar.gz te restoren vanuit de Mihos.net Cloud Storage, waarbij de rechten informatie ook wordt hersteld:

rsync -avz --rsync-path="/bin/rsync --fake-super" USERNAME@CLOUDSTORAGESERVER:/drive/file.tar.gz /root/test

Gemiddelde beoordeling: 4.33 (3 Stemmen)