Een emailadres aanmaken

Volg onderstaande stappen om een mailbox aan te maken. Deze instructies zijn voor klanten met een Mail Only account. Heb je een shared hosting account bij ons, klik dan hier voor de instructies.

1. Login op my.mihos.net. De login gegevens van my.mihos.net zijn in een aparte mail verzonden.

2. Klik na inloggen links in het menu op EMAIL en dan op Email-only.

3. Er wordt nu een overzicht getoond van je Email Only account. Klik op Open controlpanel.

4. Klik links in het menu op Mail.

5. Klik op de knop Create Email Address.

6. Geef bij Email address de mailbox op die je wilt aanmaken. En bij Password het wachtwoord dat je voor deze mailbox wilt gaan gebruiken. Klik daarna op OK.

7. Je hebt succesvol een mailbox aangemaakt! Je kan nu inloggen op webmail.

Gemiddelde beoordeling: 3.4 (5 Stemmen)