Een autoresponder instellen via webmail (beta)

Let op: het instellen van de autoresponder in webmail is momenteel een beta functie. Je kan een autoresponder ook instellen via ons controlpanel (met meer functionaliteit), te benaderen via https://my.mihos.net.

Volg onderstaande stappen om een autoresponder in te stellen via de webmail omgeving.

1. Login op webmail: https://webmail.mihos.net

2. Klik na het inloggen op Instellingen. Je vindt deze knop rechtsboven.

3. Klik links onder het kopje Instellingen op Vakantie.

4. Je kan op deze pagina de autoresponder instellen, en tevens aangeven wanneer de autoresponder weer uit moet staan.