Shopware 6 installeren via composer

Volg onderstaande stappen om Shopware 6 te installeren op een Shopware VPS met Plesk via composer.

1. Zorg er voor dat je de Quick Start stappen hebt uitgevoerd (domein toevoegen in Plesk, database aanmaken).

2. Login op SSH met de gebruiker van de subscription/domeinnaam (zie de Quick Start, stap 1.3 en 1.4)

3. Voer onderstaand commando uit om de meest recente Shopware 6 bestanden te downloaden:

rm -rf httpdocs ; git clone --branch=6.3 https://github.com/shopware/production httpdocs

4. Rond de installatie nu af via je browser (dit werkt niet in Safari)

http://jouwwebshopurl.nl/recovery/install/index.php

5. De Shopware 6 installatie is gereed!

Zie voor meer informatie: https://github.com/shopware/production

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)