DirectAdmin: PHP kan geen SMTP connectie opzetten naar een SMTP server

Probeer je mail te versturen via SMTP, maar geeft je PHP script een foutmelding als:

Connection could not be established with host smtp
stream_socket_client(): unable to connect to tcp://smtp.server.com:587 (Connection timed out)

Dan blokkeert de firewall deze verbinding. Je wijzigt dit als volgt:

1. Login op DirectAdmin als admin gebruiker.
2. Ga naar: Extra Features > ConfigServer Security & Firewall.
3. Klik op Firewall Configuration.
4. Wijzig SMTP_BLOCK van On naar Off.
5. Maak de nieuwe instelling actief door onderaan de pagina op Change te klikken.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)