Kiezen tussen PHP versies in DirectAdmin

Je kan in DirectAdmin per domeinnaam kiezen welke PHP versie er gedraaid moet worden. Dat doe je als volgt:

1. Login als admin op DirectAdmin.
2. Ga naar de domeinnaam (op user level)
3. Klik op Domain Setup
4. Klik op de domeinnaam
5. Onderaan de pagina staat 'PHP version selector'

Als er geen PHP version selector aanwezig is, dan is er momenteel op de server maar 1 PHP versie geinstalleerd.

Heb je een managed server en wil je 2, 3 of 4 PHP versies naast elkaar op je DirectAdmin server? Neem dan contact op met support om dit te configureren. Vermeld ook welke PHP versies je wenst, bijvoorbeeld PHP 7.4 en PHP 8.0.

Heb je een unmanaged server? Volg dan de instructies voor CustomBuild 2.0:
http://help.directadmin.com/item.php?id=345

Gemiddelde beoordeling: 5 (1 Stem)