OpenVPN instellen onder iOS

1. Installeer de OpenVPN Connect applicatie via de Apple App Store op het iOS apparaat.
2. Download het .ovpn bestand vanaf My Mihos en verstuur deze naar het iOS apparaat. Bijvoorbeeld via email of de MihosDrive.
3. Open het .ovpn bestand op het iOS apparaat.

4. De OpenVPN app start op en geeft aan dat er een nieuw profiel beschikbaar is. Klik op het plus icoontje om het profiel te accepteren.

5. Om de VPN te starten, zet de switch om:

6. De VPN verbinding is nu opgezet. Er verschijnt bovenaan een VPN icoontje. De app kan je nu sluiten door op de home button te drukken.