Push-mail instellen onder Android (Exchange compatible)

Volg onderstaande stappen om push-mail op je Android toestel in te stellen. Push-mail is kosteloos beschikbaar voor alle Mihosnet klanten met een hosting account.

Stap 1

Open Apps.

Stap 2

Open Instellingen.

Stap 3

Kies onder Instellingen voor Accounts > Account toevoegen.

Stap 4

Druk op Microsoft Exchange Active Sync.

Stap 5

Geef uw emailadres op en het bijhorende wachtwoord, zoals in onderstaand screenshot. Druk daarna op Handmatig instellen.

Stap 6

Wis de standaard invoer van Domein\gebruikersnaam, en geef daar alleen uw emailadres op. Zoals in onderstaand screenshot. Bij Exchange-server moet staan: push.mihos.net.

Druk vervolgens op Volgende. Onderstaand scherm toont terwijl de instellingen worden gecontroleerd.

Stap 8

Neem de instellingen over zoals in onderstaande 2 screenshots.

Stap 9

Druk op Volgende. Uw emailaccount is nu ingesteld!

Werkt het niet?

• Controleer of je wel de juiste gegevens gebruikt. Probeer in te loggen op https://webmail.mihos.net met exact dezelfde gegevens als die je invoert op je telefoon. Lukt het inloggen op webmail ook niet? Dan gebruik je het verkeerde wachtwoord.