IMAP of POP3 account toevoegen onder Android

Volg onderstaande stappen om een Mihosnet emailaccount toe te voegen aan een Android apparaat. Mihosnet ondersteunt zowel IMAP, POP3 als Push-mail. Deze handleiding beschrijft de benodigde stappen voor IMAP en POP3.

Stap 1

Open Apps.

Stap 2

Open Instellingen.

Stap 3

Kies onder Instellingen voor Accounts > Account toevoegen.

Stap 4

Druk op E-mail.

Stap 5

Geef uw emailadres op en het bijhorende wachtwoord, zoals in onderstaand screenshot. Druk daarna op Volgende.

Stap 6

Kies voor POP-3 of IMAP, beide worden ondersteund. In dit voorbeeld kiezen we voor IMAP-account.

Stap 8

LET OP: De standaard ingevulde velden zijn niet correct.

Geef uw gebruikersnaam (= het emailadres) en wachtwoord op. De rest van de instellingen moet exact zo zijn als onderstaand screenshot. Klik daarna op Volgende.

Stap 9

LET OP: De standaard ingevulde velden zijn niet correct.

Geef uw gebruikersnaam (= het emailadres) en wachtwoord op. De rest van de instellingen moet exact zo zijn als onderstaand screenshot. Klik daarna op Volgende.

Klaar!

Werkt het niet?

• Controleer of je wel de juiste gegevens gebruikt. Probeer in te loggen op https://webmail.mihos.net met exact dezelfde gegevens als die je invoert op je telefoon. Lukt het inloggen op webmail ook niet? Dan gebruik je het verkeerde wachtwoord.
  • Via ons controlpanel kan je zelf voor elk emailadres een wachtwoord (opnieuw) instellen als je deze bent vergeten.

Gemiddelde beoordeling: 2.5 (2 Stemmen)