Push-mail instellen onder Android (beta)

Volg onderstaande stappen om push-mail op je Android toestel in te stellen. Push-mail is kosteloos beschikbaar voor alle Mihos.net klanten maar is wel in beta.

Email toevoegen aan je Android toestel? Ons advies is om IMAP te gebruiken, klik hier voor de handleiding.

Stap 1

Open Apps.

Stap 2

Open Instellingen.

Stap 3

Kies onder Instellingen voor Accounts > Account toevoegen.

Stap 4

Druk op Microsoft Exchange Active Sync.

Stap 5

Geef uw emailadres op en het bijhorende wachtwoord, zoals in onderstaand screenshot. Druk daarna op Handmatig instellen.

Stap 6

Wis de standaard invoer van Domein\gebruikersnaam, en geef daar alleen uw emailadres op. Zoals in onderstaand screenshot. Bij Exchange-server moet staan: push.mihos.net.

Druk vervolgens op Volgende. Onderstaand scherm toont terwijl de instellingen worden gecontroleerd.

Stap 8

Neem de instellingen over zoals in onderstaande 2 screenshots.

Stap 9

Druk op Volgende. Uw emailaccount is nu ingesteld!

Werkt het niet?

• Controleer of je wel de juiste gegevens gebruikt. Probeer in te loggen op https://webmail.mihos.net met exact dezelfde gegevens als die je invoert op je telefoon. Lukt het inloggen op webmail ook niet? Dan gebruik je het verkeerde wachtwoord.