Email Only koppelen aan een bestaande domeinnaam

Om Email Only te gebruiken op een domeinnaam die niet bij Mihos.net is geregistreerd (of waarbij je zelf de DNS beheert), gebruik je onderstaande DNS instellingen.

jedomeinnaam.nl TXT v=spf1 a include:spf.mihos.net -all
mail.jedomeinnaam.nl CNAME mail-a.mihos.net
jedomeinnaam.nl MX10 mx10.spamshield.eu
jedomeinnaam.nl MX10 mx20.spamshield.eu

Verwijder alle huidige MX records. Zorg er ook voor dat er geen ander CNAME of A-record aanwezig is voor mail.jedomeinnaam.nl.

Is er al TXT record met spf1 aanwezig? Wijzig dan je bestaande SPF record en voeg alleen toe: include:spf.mihos.net