Email Only koppelen aan een bestaande domeinnaam

Om Email Only te gebruiken op een domeinnaam die niet bij Mihos.net is geregistreerd (of waarbij je zelf de DNS beheert), gebruik je onderstaande DNS instellingen.

jedomeinnaam.nl TXT v=spf1 a include:spf.mihos.net -all
mail.jedomeinnaam.nl CNAME c.premium-mail.nl
jedomeinnaam.nl MX10 mx10.spamshield.eu
jedomeinnaam.nl MX10 mx20.spamshield.eu

Mail only besteld voor 1 december 2021? Dan moet je "c.premium-mail.nl" vervangen door een andere waarde. Deze kan je vinden in my.mihos.net onder Mail Only.

Belangrijk: webmail, IMAP, SMTP en POP werken pas zodra bovenstaande DNS instellingen correct zijn doorgevoerd. Gebruik onze validator tool om te controleren of je de DNS goed hebt ingesteld.

Verwijder alle huidige MX records. Zorg er ook voor dat er geen ander CNAME of A-record aanwezig is voor mail.jedomeinnaam.nl.

Is er al een TXT record die begint met v=spf1 aanwezig? Wijzig dan dit bestaande SPF record en voeg alleen toe: include:spf.mihos.net

Gemiddelde beoordeling: 4.22 (9 Stemmen)