Hoe een map beveiligen?

Via ons controlpanel kan een map worden beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord.

1. Login op het Mihos.net controlpanel.
2. Klik na het inloggen op Password-Protected Directories.

3. Je krijgt nu een pagina te zien van reeds beveiligde mappen. Klik op Add Protected Directory om een nieuwe map te beveiligen.

4. Geef nu de naam op van de map die je wilt beveiligen bij Directory name. In onderstaand voorbeeld is dat "/beveiligde_map". Daarmee beveilig je de map: http://www.mijndomeinnaam.nl/beveiligde_map

5. Nu je de map hebt beveiligd moeten er gebruikers worden toegevoegd. Dat doe je door op de zojuist aangemaakte map te klikken.

6. Klik nu op Add a User en voeg één of meerdere gebruikers toe met een wachtwoord naar keuze.