Wordpress: wachtwoord opnieuw instellen

Wachtwoord kwijt van uw Wordpress website? Volg onderstaande stappen om een wachtwoord reset uit te voeren.

1. Login op het Mihosnet Controlpanel.
2. Klik tabblad Websites & Domains en daarna op de knop Databases.
3. Open de database van Wordpress door op Webadmin te klikken.
4. PHPMyAdmin opent. Klik links op wp_users.
5. U ziet nu een overzicht van Wordpress gebruikers. Klik op Wijzigen bij de gebruiker die u wilt resetten.

6. Bij kolom user_pass kiest u bij functie voor MD5 en bij waarde geeft u het nieuwe wachtwoord op. In dit voorbeeld is dat ABC123.

Klik op Start. Het nieuwe wachtwoord is ingesteld!