iOS: mail verwijderen geeft foutmelding of verzonden mail wordt niet bewaard

Als je een foutmelding krijgt bij het verwijderen van een email onder iOS, of als verzonden berichten niet worden opgeslagen, volg dan deze instructies:

1. Open Instellingen > Mail, Contacten, Agenda.
  2. Kies bij Accounts je mailaccount. Druk op Account: je emailadres.
  3. Scroll naar beneden en kies voor Geavanceerd.
  4. Je kan nu onder Postbusinstellingen de lokale mappen (Concepten, verstuurd, verwijderd, archief) koppelen met de server mappen.

Gemiddelde beoordeling: 3 (2 Stemmen)