Wijzigen hoe vaak een backup gemaakt en bewaard wordt

1. Login op de Server Backup webinterface.

2. Klik links op Protected Machines.

3. Klik nu rechts onder Actions op het tandwieltje en kies voor Edit Policy.

4. Er verschijnt nu scherm genaamd "Policy Settings".

5. Onder Scheduling kan je instellen hoe vaak een backup gemaakt moet worden.  Kies bijvoorbeeld voor Daily en 1AM en 1PM om 2x per dag een backup te maken: om 01.00 en 13.00 uur.

6. Onder Local Retention kan je instellen hoe lang backups bewaard moeten blijven. Kies bijvoorbeeld voor 7 daily, 4 weekly en 1 monthly om backups te hebben van de laatste 7 dagen, 1 backup van elke week tot 4 weken terug, en 1 van de vorige maand.