Beschikbare API commando's voor Mihos Backup voor PC en Mac

Onderstaande API commando's zijn beschikbaar om PC/Mac backup accounts aan te maken en te beheren op het Mihos Cloud platform.

CREATE Een nieuw backup account aanmaken (voor het back-uppen van 1 PC of Mac)
LIST Een overzicht opvragen van alle actieve accounts
DESTROY Een backup account verwijderen
PASSWORD Het wachtwoord wijzigen van een backup account

Respons verkrijgen in XML (standaard)
API URL: https://my.mihos.net/api/pcbackup/?c=command

Respons verkrijgen in JSON
API URL: https://my.mihos.net/api/pcbackup/?c=command&format=json

Authenticatie
Authenticatie gaat door middel van basic authentication en vooraf gedefinieerde IP adressen. Deze IP's zijn in te stellen op my.mihos.net onder API.