Cloud storage toevoegen als netwerk locatie

1. Open Windows verkenner of PC (Computer).

2. Klik met de rechtermuisknop op PC of Computer en kies voor Een netwerklocatie toevoegen.

3. Geef bij Internet- of netwerkadres: de server naam op die je van ons hebt gekregen met daarachter :/drive. Dus bijvoorbeeld als je hebt gekregen als servernaam:
ftp://ftp.backupit.nl

Dan geef je op:
ftp://ftp.backupit.nl:/drive

Klik op Volgende.

4.  Zet het vinkje uit bij Anoniem aanmelden, en geef de gebruikersnaam op die je van ons hebt gekregen. Klik op Volgende.

5. Geef nu een willekeurige naam op voor je cloud storage en klik op Volgende.

6. Klik op Voltooien.