Let's Encrypt aanvragen op hostname lukt niet

Wanneer je een Let's Encrypt certificaat wilt plaatsen op de hostname van je server, maar dit niet lukt vanwege een fout die lijkt op:

"type": "urn:ietf:params:acme:error:invalidEmail",
"detail": "Error creating new account :: DNS Problem: NXDOMAIN looking up MX for XXX.alm.mihosnet.com

of

"type": "urn:ietf:params:acme:error:invalidEmail",
"detail": "Error creating new account :: DNS Problem: NXDOMAIN looking up MX for XXX.alm01.cloud

Dit los je op door een geldig emailadres op te geven in DirectAdmin bij de admin gebruiker:

1. Login op DirectAdmin als admin gebruiker

2. Klik op List Administrators

3. Klik op admin

4. Klik op de button admin's User Data

5. Geef een geldig emailadres op bij E-Mail.

Zorg er daarnaast voor dat je hostnaam correct is ingesteld in my.mihos.net onder Cloud Servers > server IP > Network en in DirectAdmin onder Administrator Settings.

De hostnaam moet verwijzen naar het IP adres van je server.

Gemiddelde beoordeling: 5 (1 Stem)