Baremetal recovery starten op een server

Volg deze handleiding als je een baremetal restore wilt uitvoeren met Mihos.net Server Backup. In deze handleiding gaan we er vanuit dat er geen gebruik gemaakt wordt van DHCP, en je de server een publiek IPv4 adres toewijst.

1. Boot de server waar de backup naar hersteld moet worden met de onderstaande .iso:
https://faq.mihos.net/faq/index.php?solution_id=1152

2. Zodra je de server succesvol met de recovery iso hebt opgestart zal je onderstaand scherm zien.

Geef onderstaand commando op om de server een IP adres te geven.
sudo ceni

Onderstaand scherm zal getoond worden. Kies de bovenste netwerk interface, in onderstaand voorbeeld eth0.

Kies voor Reconfigure eth0.

Geef nu de juiste netwerk instellingen op en kies voor [ Accept ].

!! Belangrijk: weet je deze gegevens niet? Neem contact op met Mihos.net support !!

Kies voor [ Yes ].

Type nu:
sudo /etc/init.d/cdp-agent restart

Je kan nu de baremetal restore starten via de Mihos.net Server Backup webinterface.