Installatron backups wegschrijven naar Mihos.net Cloud Storage

Volg onderstaande stappen om Installatron te configureren backups weg te schrijven naar een Mihos.net Cloud Storage account.

1. Login op Plesk of DirectAdmin en ga naar Installatron Administration.

2. Onder Backups, ga naar Locations.

3. Klik op Add Backup Location.

4. Kies bij Protocol voor FTPS with TLS of SFTP

5. Geef bij  server, username en password de gegevens op van het Mihos.net Cloud Storage account.

6. Geef bij Path op: /drive

7. Klik op Save All.

8. Schakel backups op Local Storage nu uit. Onder Preconfigured Locations, haal het vinkje weg bij Local Server. Klik op Save All.