Mountain Duck koppelen aan Mihos.net Cloud Storage

Volg onderstaande instructies om Mountain Duck te koppelen aan je Mihos.net Cloud Storage account.

Mountain Duck is een software programma dat het mogelijk maakt Mihos.net Cloud Storage als virtuele harddisk zichtbaar te maken in Mac Finder.

1. Download en installeer Mountain Duck op je Mac: https://mountainduck.io/

2. Na installatie, start het programma op en kies voor "Nieuwe verbinding..."

3. In onderstaand scherm, geef de volgende waardes op:
3.1: Kies voor SFTP
3.2: Bij Server, geef de servernaam op zoals vermeld in de mail met login gegevens.
3.3: Bij Gebruikersnaam, geef de gebruikersnaam op zoals vermeld in de mail met login gegevens.
3.4: Bij Wachtwoord, geef het wachtwoord op zoals vermeld in de mail met login gegevens.
3.5: Bij Path, geef op: /drive

Klik op Verbind.

4. Klaar! De map toont nu in Finder, zoals in onderstaand voorbeeld.