Emailaccount toevoegen aan Windows 10 Mail - POP

Zorg er voor dat je de laatste updates van Windows 10 geinstalleerd hebt. Oudere versies van Windows 10 Mail werken niet goed.

1. Kies in Windows 10 Mail voor de optie Account Toevoegen.

Je ziet nu onderstaand scherm. Mogelijk is de onderste optie, Geavanceerde configuratie, niet direct zichtbaar. Scroll naar beneden om deze zichtbaar te maken en klik daarna op Geavanceerde configuratie.

Klik nu op Internet-e-mail.

Voer nu je mailbox gegevens in.
Tip: controleer je gegevens door in te loggen op webmail.mihos.net. Dan weet je zeker dat je de juiste gegevens gebruikt.

- Geef bij emailadres, gebruikersnaam en accountnaam het emailadres op van de mailbox die je wilt ophalen.
- Geef bij wachtwoord het mailbox wachtwoord op. Twijfel je? Volg dan bovenstaande tip op.
- Kies voor POP3
- Geef bij inkomende en uitgaande mailserver op: mail.mihos.net
- Alle vinkjes staan al goed. Laat ze aangevinkt.

Als je alle gegevens goed ingevuld hebt zal je onderstaand scherm zien.