Apple Mail: IMAP mappen koppelen

Volg onderstaande instructies om de standaard mappen in Apple Mail, zoals Verstuurd en Prullenbak, te koppelen aan bestaande IMAP mappen met een andere naam.

1. Open Apple Mail.

2. Ga naar Mail > Voorkeuren.

3. Selecteer je mail account, en ga dan naar tabblad Postbusinstellingen

4. Je ziet nu de 3 standaard postbussen: Verstuurd, Concepten, Prullenbak. Klik op het dropdown menu achter bijvoorbeeld Verstuurd en selecteer de map die je wilt gebruiken voor verzonden items.

Gemiddelde beoordeling: 4 (1 Stem)