Wachtwoord van emailadres wijzigen

Volg onderstaande stappen om het wachtwoord van een mailbox te wijzigen. Deze instructies zijn voor klanten met een Mail Only account. Heb je een shared hosting account bij ons, klik dan hier voor de instructies.

1. Login op my.mihos.net met je My Mihos.net gebruikersnaam en wachtwoord.

2. Klik na inloggen links in het menu op EMAIL en dan op Email-only.

3. Er wordt nu een overzicht getoond van je Email Only account. Klik op Open controlpanel.

4. Klik links in het menu op Mail.

5. Je ziet nu een overzicht van actieve emailadressen. Klik op het emailadres dat je wilt gaan wijzigen.

6. Geef bij Password en Confirm password het wachtwoord dat je voor deze mailbox wilt gaan gebruiken. Klik daarna op OK.

7. Je hebt nu het wachtwoord gewijzigd! Je kan nu inloggen op webmail met als gebruikersnaam het emailadres, en als wachtwoord zoals ingesteld in stap 6.