IP adres aan de firewall whitelist toevoegen

Volg onderstaande instructies om een IP adres toegang te geven tot een bepaalde service via het Plesk controlpanel.

1. Login op de Plesk omgeving met de admin of root gebruiker.

2. Klik op Tools & Settings (in het menu links) en dan onder Security op Firewall.

3. Klik op  Modify Plesk Firewall Rules.

4. Regels met een rood uitroepteken blokkeren alle inkomend verkeer, behalve IP's die toegestaan zijn. Om een IP als toegestaan toe te voegen, klik op de naam achter het uitroepteken. Klik bijvoorbeeld op SSH (secure shell) server.

5. Geef het IP nummer op en klik op Add en daarna op OK.

6. Klik nu op Apply Changes en daarna Activate. De nieuwe firewall regels worden nu geactiveerd.

Gemiddelde beoordeling: 1 (1 Stem)