Wordpress: wachtwoord opnieuw instellen

Weet je niet meer de gebruikersnaam en wachtwoord van WordPress? Via ons controlpanel bieden we een tool dat je kan helpen dit opnieuw in te stellen.

1. Login op ons controlpanel.

2. Klik na het inloggen links in het menu op WordPress.

3. Je ziet nu een overzicht van WordPress installaties binnen je account. Zie je niets, of mis je een installatie? Klik dan op Scan.

4. Om van een WordPress site de gebruikersnaam te achterhalen, en het wachtwoord opnieuw in te stellen, klik op [ Setup ].

5. Je kan nu een nieuw wachtwoord instellen bij New Password. Klik op Change.

Gemiddelde beoordeling: 4.5 (2 Stemmen)