Email versturen via SMTP lukt niet met PHP script

Standaard blokkeert de firewall in DirectAdmin uitgaande SMTP connecties via PHP scripts. Volg onderstaande stappen om dit toe te staan.

1. Login op DirectAdmin met gebruikersnaam admin.

2. Klik op ConfigServer Firewall&Security.

3. Klik op Firewall Configuration.

4. Scroll naar beneden tot je optie SMTP_BLOCK ziet.

5A. Als je mail versturen via SMTP in PHP voor alle gebruikers wilt toestaan, wijzig SMTP_BLOCK naar OFF.

5B. Als je mail versturen via SMTP in PHP wilt toestaan voor een specifieke gebruiker, zet SMTP_BLOCK op ON en voeg de DirectAdmin gebruiker toe onder SMTP_ALLOWUSER.

Gemiddelde beoordeling: 0 (0 Stemmen)